Städ på Norrländska!

Välkomna till mig hit in på min blogg och jag hoppas att ni alla har sovit gott och är pigga och glada? Jag får tacka så hemskt mycket för alla fina kommentarer som jag har fått på det här inlägget som jag skrev om städning. Eller närmare bestämt så handlade faktiskt inlägget mer exakt om ett företag som heter Umemix och som erbjuder städservice i Robertsfors och i Umeå. Det var många av er som aldrig ens hade tänkt tanken på att anlita ett städföretag innan jag berättade om detta. Jag är glad över att mitt budskap verkligen gick hem. Varför slita ut sig med att städa när det idag är så prisvärt att anlita sig av dessa tjänster? Jag har verkligen haft stor nytta av att anlita UmeMix, eller rättare sagt så har det fått mig att inse vad som är viktigast här i livet. Inte är det då att jag ska skura och städa bort all fritid. Jag har mycket att göra som det är ändå. 

 

Så nu när ni har bett mig att berätta mer om UmeMix och vad de kan göra för att underlätta även för er så vill jag givetvis se till att ni får reda på detta. För det ska ni ha klart för er, mina underbara följare, att jag bryr mig verkligen om er och ert välbefinnande. Det gäller att tagga ner och inte stressa så mycket! Jag vet själv hur stressad jag var och hur svårt det var att få tillvaron att gå runt men detta var som sagt före det att jag anlitat UmeMix. Att man med enkla medel som att anlita ett städföretag verkligen får mycket kvalitetstid över till annat det är inte så dåligt ska villigt erkännas. Denna städservice i Robertsfors och Umeå är också något som de allra flesta har råd med i och med det så kallade rutavdraget.