Queenna Spa Salong

God kväll, god kväll alla mina trevliga vänner runt omkring som jag har skaffat mig på bloggen sedan jag började att skriva. Jag hoppas att ni kommer att tycka att det ska bli riktigt spännande att få höra mig berätta om ytterligare ett företag där jag har fått riktigt kvalificerad hjälp till att komma till rätta med min onda rygg. Nu ska ni få lite information om det här företaget som heter Queenna Spa Salong dit jag gick till för att träffa en massör i Vasastan. Det är nämligen så här att det här är ett företag som erbjuder olika slags behandlingar och som ni kan ta kontakt med ifall ni är intresserade av en massage. 

 

Anledningen till att jag tala med er om det här ikväll mina finaste vänner och bekanta, det är för att jag har fått en ryggmassage och det här tror jag kanske passar också er. Eller så finns det flera andra sorters behandlingar inom massage som denne massör i Vasastan kan ge. Jag hoppas att ni som går till Queenna Spa Salong ska få ett lika fint omhändertagande som jag och att ni verkligen får känna att ni får koppla av en stund. Det är verkligen välgörande med massage och inte nog med det, nu har min värk nästan försvunnit. Jag skulle tycka det var så spännande om ni ville komma hit in till mig i ett senare skede efter att ni också varit där på en massage och berätta om era upplevelser i kommentarerna. Det var nog allt jag hade att berätta för er nu, men snart ska jag skriva ett inlägg till er igen men vad det blir om det ska jag fundera på en stund. Tack och adjö alla goa och fina följare.