L8:s Yoga och Yogamassage

Det är februari och dagarna blir ljusare. Under den långa och trista vintern behövde jag göra något bra för mig själv. Jag har unnat mig en skön och avslappnande massage i Björklinge någon gång emellanåt på ett ställe som heter L8:s Yoga och Yogamassage. Jag är en ansvarstagande kvinna som alltid ställer upp för andra. Jag har svårt att säga nej, jag är mycket väl är medveten om att det är dumt att inte kunna sätta gränser och vara tydlig med vad jag vill. Alltför länge har andra människor tagit min energi och jag har glömt av mig själv! 

 

Jobbet som lokalvårdare på en förskola sliter på rygg och leder. Därför har jag fått spänningar och värk i kroppen men sedan jag kom i kontakt med L8:s Yoga och Yogamassage har jag blivit mycket bättre. Det är helt fantastiskt att få komma dit och få hela kroppen genombearbetad. Det är så härligt så det finns egentligen inga ord som kan beskriva detta! Sällan har jag mått så gott och varit så totalt avslappnad som efter en behandling där. Jag önskar jag att många fler skulle gå dit och få uppleva vilka mirakel massagen kan göra. Inte för att jag tycker att det är särskilt dyrt att få massage, det kostar några hundralappar. Jag ställde mig frågan som låginkomsttagare vad det är som just jag vill prioritera i mitt liv. Jo; mig själv! För jag är den viktigaste personen i mitt liv. Inte min man, inte mina barn, utan jag! Det är därför jag lägger några hundralappar någon gång varje månad på att få denna underbara massage i Björklinge som jag mår så gott av! Jag hoppas nu att mitt inlägg här på bloggen kan få er att må bättre för det är verkligen det jag vill!