En frisör jag vill tipsa er om

God morgon på er alla läsare och välkommen till den här bloggen som jag brukar skriva på en hel del. Jag tycker det är roligt att skriva om litet av varje på bloggen och nu när jag får allt fler följare för var dag som går så brukar det komma in lite specifika önskemål om vad ni vill att jag ska skriva om. Igår så skrev jag till er om hur jag i söndags bakade 100 kanelbullar, receptet fick ni också men idag ska jag skriva om en duktig frisör i Limhamn som ni kan gå till på Salong Latifah. Jag tycker verkligen att det är bra att ni ställer frågor på frisörer för jag vet att många av er inte alltid varit lika nöjda som jag har varit. Nu tänker jag att jag gärna vill hjälpa till. Det här med att ge goda råd till vänner och bekanta det är jag riktigt bra på att göra. Jag har varit kund på Salong Latifah länge nu och det är inte bara jag som går dit och blir snygg i håret. Hela vår familj går dit för på den här salongen har de kompetenser till att klippa både barn dam och herr. De käcka killarna som jobbar på denna salong har verkligen ett tränat öga för att se vilken frisyr som man passar bäst i. En del tror att man bara kan visa en bild på en kändis och säga att så vill jag också se ut i håret. Nu är det inte riktigt så enkelt för frisyren måste ju passa personen, annars kan det bli fel. Jag vill gärna att ni också ska finna en bra frisör i Limhamn. Det vore väldigt spännande om jag fick komma in till er på Instagram, så ta gärna bilder på hur ni ser ut i håret nu, och hur det blev efteråt.